Kategóriák: HírekKék hírekTát

Vádat emeletek a táti ámokfutóval szemben

A Tatabányai Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 26 éves táti lakos ellen. A tatabányai rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a baleset okozójával szemben.

A férfi 2017. szeptember 19-én 16 óra 45 perckor egy Citroen típusú gépkocsival közlekedett a 1105-ös számú úton Szomor irányából, Bajna irányába. Haladása során járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg. Az előtte közlekedő gépkocsi fékezett és a 26 éves vezető is fékezte gépjárművét. Az esőzéstől vizes útburkolaton a Citroen személygépkocsi átsodródott a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy vele szemben közlekedő BMW típusú gépkocsival. A Citroen gépjármű vezetője és utasa a baleset során súlyosan sérült.

A baleset vizsgálói a napokban a baleset okozójával szemben az eljárást befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldték.

Fotó, forrás: police.hu

Megosztás