Kategóriák: DorogHírekSport

Kisvárdán maradt a három pont

A Labdarúgó NB II. 14. fordulójában, október 21-én szombaton, a Kisvárda vendége a Dorogi FC volt. Sajnos a dorogiak nem tudták elhozni a 3 pontot.

A mérkőzés első gólját a kisvárdai Vári Barnabás szerezte a 62. percben, a 2–0-s végeredmény pedig Grabant Péter öngóljával alakult ki a 82. percben.

KISVÁRDA MASTER GOOD–DOROGI FC 2–0 (0–0)

Kisvárda, 1010 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs

KISVÁRDA: Zöldesi – Izing, Rjasko, Vári B. – Lucas – Melnik, Oltean (Lukács R., 86.), Heffler N. (Ilics, a szünetben), Hej – Délczeg, Gosztonyi (Horváth Z., 73.). Vezetőedző: Kondás Elemér

DOROG: Zima – Szalai A., Csató M., Bora, Grabant P. – Lénárt, Szellák (Kovács D., 74.), Mészáros Á., Szedlár (Kamarás, 74.) – Faragó T., Vígh Á. (Simon A., 67.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Gólszerző: Vári B. (1–0) a 62., Grabant P. (öngól, 2–0) a 82. percben

MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér: – Az első félidővel nem voltam elégedett, mert a középpályán nem tudtuk birtokolni a labdát, és szerencsénk volt, hogy megúsztuk az ellenfél helyzeteit. A második félidőre váltottunk, ekkor már egyértelműen fölénybe kerültünk, és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
Schindler Szabolcs: – Nagyon jó meccset játszottunk Kisvárdán, de sajnos nem sikerült pontot szereznünk. Ha kívülről néztem volna, a hatvanadik percig nem tudtam volna megmondani, hogy melyik csapat játszik a feljutásért, és melyik nem. Ennyi helyzetet büntetlenül nem lehet elhibázni.

Tabella>>

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: illusztráció (dorogifc.hu)

Megosztás