Kategóriák: EsztergomHírek

Rendelje házhoz háztartási termékeit!

Rendelje házhoz háztartási termékeit! Dorog és Esztergom térségében a VEGYIX ingyen kiszállítja tisztítószereit, papír-, illetve vegyiáruit.

A VEGYIX esztergomi szaküzletében, hétfőtől péntekig reggel 8 órától 16 óráig, szombaton pedig 8 órától 12 óráig vásárolhatjuk meg a háztartásunk fenntartásához szükséges alapvető termékeket, viszont aki otthon szeretné összeválogatni a higiéniás csomagját, azok kényelmesen otthonról a webáruházukban megtehetik. Sőt! Esztergom, Esztergom-Kertváros, Dorog, Leányvár, Tokod, Tát, Mogyorósbánya településekre 48 órán belül, Sárisáp, Annavölgy, Nagysáp, Bajna, Dág, Máriahalom, Csolnok, Úny, Pilisjászfalu, Piliscsaba településekre pedig keddenként és péntekenként, vagy előzetes megbeszélés alapján történő időpontban DÍJMENTESEN KISZÁLLÍTJÁK A RENDELÉSEKET.

A szaküzlet Esztergomban a Táti út 67. szám alatt, a webáruház pedig a www.vegyix.hu cím alatt érhető el. A vállalkozás kiszolgál mind közületeket, cégeket és magánszemélyeket egyaránt.

A VEGYIX-nél a legapróbb háztartási kellékektől kezdve a nagy kiszerelésű és professzionális termékekig minden megtalálható, sőt! Karton dobozokra és egyéb csomagolóanyagokra is vesznek fel rendelést.

Megtetszett térségünk első mozgó háztartási boltja? Látogasson el még ma, webáruházukba!

A Google térkép pedig segít megtalálni az üzletet!