Kategóriák: EsztergomHírek

Felújítások Esztergomban

A múlt héten újabb buszváró építése kezdődött meg Esztergomban: a Csenkei úton a városban tucatnyi helyen már elkészültekhez hasonló várót alakít ki az önkormányzat. Mindemelett Szentgyörgymezőn megindul a járdafelújítás.

Az elmúlt egy évben Esztergom önkormányzata a Retek utcában, a Béke tér mindkét oldalán, a Kiss János vezérezredes utca mindkét oldalán valamint a Dobogókői úton építtetett új buszvárókat, a KNYKK pedig a Vaskapui úti buszfordulóban és a Klapka téren. A tervek szerint idén a Csenkei hídnál, az Óvodaközben, a Diósvölgyi úton (buszfordulóval szemben), a Tópart utcában, a Táti úton (parkolóval és járdával együtt) valamint Búbánatvölgyben épül új buszváró az önkormányzat beruházásában. Ezeken felül a KNYKK a Kőrösi utcában és a Földműves utcában alakít ki új buszvárókat. A felújítási program a tervek szerint jövőre is folytatódik.

2017. október 16-án, hétfőn 8:00 órától megindul a Kőrösy utcai járda (Kopácsy u. – Vaskapui u. között) és a Dobozi utca két oldalán a járda (jobb oldalon a Kőrösy és Vaskapui u. között, bal oldalon a Fecske és a Földműves u. között) felújítása a STRABAG Kft. bejelentése szerint. Kérjük a munkálatok ideje alatt a lakosság türelmét és a fokozott figyelemmel való közlekedést.

Forrás: esztergom.hu
Fotó: illusztráció (infoesztergom.hu)