Kategóriák: HírekNyergesújfalu

Premier filmek Nyergesen

Nem kell az egyik budapesti plázáig utazniuk a jobbnál jobb filmek megtekintéséhez, hiszen a második születésnapját ünneplő nyergesújfalui 10’s Moziban szerdától szombatig megtehetik ezt.

A jegyárak is kedvezőek náluk, hiszen a 2D-s filmeket a felnőttek 1.100 forintért, a diákok pedig 900 forintért tekinthetik meg. Mindemellett 3D technológiával készült filmeket is szerepelnek a műsorkínálatukban.

A filmek listáját és vetítési idejüket a mozi weboldalán érhetjük el. A családias, 48 fős mozit az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár üzemelteti, ami a Térségi Közösségi Házban található a Kossuth Lajos utca 26 szám alatt. A Facebook oldalukon pedig elolvashatjuk a vetített filmek tartalmát, illetve a soron kívüli vetítéseket is itt teszik közzé.

A mozi nagyobb csoportoknak (minimum 20 fő) külön vetítést is vállal a játszott filmekből, így akár ez egy csapatépítő tréning is lehet egy vállalkozásnál.

Az előadásokra jegyet foglalni a 33/505-376-os telefonszámon tudunk kedden és szerdán 9.30 és 15.00 között, csütörtökön, pénteken, szombaton 13.00 és 20.00 között, illetve az utolsó vetítésig.

Megosztás