Rendőrségi felhívás segítségnyújtás elmulasztása miatt

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11060/801/2017. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

2017. augusztus 30-án 6 óra körüli időben egy esztergomi férfi közlekedett az általa vezetett motorkerékpárral Esztergom belterületén, a Dobogókői út irányából a Praktiker áruház alatt található körforgalom irányába. A férfi a körforgalomba történő behaladása során tisztázatlan okból balesetet szenvedett.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja annak a fehér színű, nyitott rakterű feltehetően Renault gyártmányú tehergépkocsi vezetőjének a jelentkezését, aki a baleset idején a körforgalomban közlekedett. Várja továbbá mindazok jelentkezését, akik látták a balesetet és arról információval rendelkeznek, hívják a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjanak a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó