Kategóriák: DorogHírek

Árkád játék verseny Dorogon

A dorogi Hoppá Sörözőben az október 6-8-ai hétvégén igazi retro hangulat lesz, hiszen árkád játék versenyt szerveznek. A játékban résztvevők pénteken flipperen, szombat és vasárnap pedig szimulátorokon mérkőzhetnek meg.

Október 6. péntek, 18.00-22.00
Indiana Jones Flipper verseny: a játékosok külön-külön gépeken játszanak. Egy játék ára 2×100 Ft. Mindenkinek két játékot kell lejátszania az esélyegyenlőség miatt (2×3 golyó) és a két játék összesített pontszámát elkönyvelik. Aki a legtöbb pontot szerezte a versenyzők közül, az nyer. Eredményhirdetés 23:00-kor.

Október 7. szombat, 18.00-22.00
The House Of The Dead verseny: habár a játék lehetőséget ad a kétjátékos módra, egymagad kell szembenézned a szörnyekkel, hogy a hatlövetűddel szétlődd őket. Egy játék során 4 „életed” van, amely ha elfogy, vége a játéknak. Túszok megmentésével, vagy a pályákvégi összegzésnél kaphatsz bónusz életet, viszont ha lelövöd az embereket, akkor magadtól veszíted el azt az életedet. Hogy kicsikét megkönnyítsük a feladatotokat, 2 kredittel kell játszatnotok, szóval ha az első 4 élet elfogyna, akkor újabb 4 élettel folytathatjátok a harcot. Kettőnél több kreditet használni tilos! Ha vége a játéknak feljegyzik, hogy ki meddig jutott a ház térképén és aki a legtávolabb, az nyer. Egy játék ára 200 Ft. Eredményhirdetés 23:00-kor

Október 8. vasárnap, 18.00-20.00
Sega Rally 2: ha valaki esetleg ittasan, vagy jogosítvány nélkül ülne volán mögé, ne tegye, mert felelőtlenség. Kivéve a Hoppában a szimulátoron. Vasárnap megrendezésre kerül egy Sega Rally verseny, ahol párosával ülhettek a virtuális volán mögé, hogy megmutathassátok, melyikődök a legjobb sofőr. Egyeneságú kiesés lesz, a nyertesek jutnak tovább. Szabadon választható, hogy automata, vagy manuális váltóval álljon valaki a rajthoz. Egy játék ára: 100 Ft/fő/játék. Eredményhirdezés 21:00-kor.

A játék időtartama alatt folyamatosan lehet nevezni. Játékonként az első helyezettek díjazásban részesülnek!

Cím: Hoppá Söröző, 2510 Dorog, Köztársaság út 118.

Facebook esemény>>