Kategóriák: HírekSportTát

Új sportegyesületet alapítottak Táton

A táti Duna-Gerecse Sportegyesület hosszú távú célja: minden sportolni vágyó számára megteremteni a lehetőséget arra, hogy sportolni, mozogni tudjon.

Az egyesület feladatának tekinti a sportélet színesebbé, gazdagabbá tételét újabb szakosztályok létrehozásával, sportesemények, sportrendezvények szervezésével.

A gyermekkor fogékonyságát kihasználva próbálják a programjaikon keresztül a felnövekvő nemzedéket az egészséges életmódon élő, környezettudatos emberré formálni. A tömeg- és szabadidősportnak – pedagógiai és egészségügyi szempontból egyaránt – kiemelt szerepe van.

A labdajátékok, a foci népszerűsége a gyermekek körében nyilvánvaló. Óvodás korban a játékos mozgásforma a leghasznosabb. Az új táti sportegyesület szervezésében elindul az „ovifoci” program is. Az óvodai foglalkozáson belül szakember közreműködésével játékos formában ismerkedhetnek a gyermekek a labdarúgással.

Minden korosztály számára délutáni labdarúgó foglalkozások megszervezésével lehetőséget biztosítanak rendszeres edzéseken való részvételre. Egyesületük sportolói részt vehetnek a Bozsik program keretein belül megrendezésre kerülő gyermeklabdarúgó fesztiválokon és a megyei labdarúgó bajnokságban.

Jelentkezni a Duna-Gerecse KSZE-be Csillag Csaba elnöknél lehet a +36 30 9934-617-es telefonszámon, vagy az elnok@dunagerecseksze.hu e-mail címen.

Forrás: tat.hu