Kategóriák: DorogHírekSport

Sopronban nyertek a dorogiak

Szeptember 24-én, vasárnap a Labdarúgó NB II. 10. fordulójában a Soproni VSE vendége a Dorogi FC volt.

Az első gólt a 35. percben Szedlárnak sikerült a soproniak kapujába bejuttatnia. Az ellenfél csak a 83. percben tudott kiegyenlíteni, viszont az öröm sokáig nem tartott a soproniak részéről, hiszen a 87. percben Dorog már ismét vezetett Faragó góljával.

A mérkőzés végén a Dorogi FC csapata 2-1-re nyert. Az MTK legyőzése után Sopronból is elhozták a 3 pontot. A dorogiak a tabellán a 14. helyre tornászták fel magukat, a Sopron pedig kiesőágra került.

SOPRONI VSE – DOROGI FC 1–2 (0–1)

Sopron, 700 néző. Vezette: Németh Ádám
SOPRON: Heinrich – Fazakas, Hadházi, Ágh Z., Szabó L. – Kovács D. (Krizsonits, a szünetben), Gyürki, Angyal (Batizi-Pócsi, 29.), Szőke (Winkler, 79.) – Kulcsár K., Horváth P. Vezetőedző: Németh Szabolcs
DOROG: Zima – Szalai A., Berkó (Csató M., 81.), Bora, Németh Á. – Faragó, Nagyházi, Mészáros, Szedlár – Kamarás (Szellák, 65.) Vígh (Simon A., 74.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Szedlár (0–1) a 35., Horváth P. (1–1) a 83., Faragó (1–2) a 87. percben

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs: – Angyal Zsoltnak mielőbbi gyógyulást kívánok, sajnos a mai mérkőzés neki a műtőasztalon végződött. Nyolc kulcsjátékosunk sérült, úgy érzem, az ág is húzza csapatomat. Szerencsénk sincs, a mai mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget.
Schindler Szabolcs: – Az első félidőben minden megvalósult, amit elterveztünk. A második félidőben rosszul kezdtünk, de hamar rendeződtünk. Az előző hetekben az ilyen mérkőzéseket, mint a mai, elveszítettük, most sikerült nyernünk. A Sopron azonban a második félidőben nagyon jól játszott.

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: dorogifc.hu (korábbi Dorog-MTK mérkőzés)