Kategóriák: DorogHírekSport

Nem sikerült előrelépnie Dorognak

A Labdarúgó NB II nyolcadik fordulójában Szeged 2011 a Dorogi FC-vel játszott a gyulai Grosics Akadémián, szeptember 10-én, vasárnap.

Zádori duplázásával sikerült nyernie Szegednek a találkozón. A félidőben 2-0 volt az állás a Szeged 2011 javára. A második félidőben Dorognak sikerült javítania, hiszen már a harmadik percben Kamarás lőtt egy gólt. Sajnos a játék végéig a mieinknek nem sikerült több labdát a hálóba juttatnia, ezért 2-1 lett a végeredmény. Dorog a 16. helyről a 17. helyre csúszott le a forduló végén.

SZEGED 2011–DOROG 2–1 (2–0)

Gyula, 250 néző. Vezette: Veizer Roland (Szvetnyik Bence, Csatári Tibor)

SZEGED: Szántai – Horváth A., Coroian, Germán, Pászka (Papp F., 80.) – Balázs R. (Beke, 55.), Farkas M., Zabari – Zádori, Molnár J. (Balogh G., 80.), Causic. Vezetőedző: Supka Attila
DOROG: Zima – Németh Á. (Füredi, 78.), Mészáros, Berkó, Szedlár – Csató (Göblyös, 64.), Kamarás, Bora – Szalai, Faragó, Simon A. (Csiperovics, 64.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Gólszerző: Zádori (1–0) a 37., Zádori (2–0) a 44., Mészáros (2–1) az 50. percben

MESTERMÉRLEG
Supka Attila:
– Nehéz mérkőzésen, küzdelmes csatában megérdemelten győztünk.
Schindler Szabolcs: – Az első félidei játékunk kritikán aluli volt. Jóllehet a második félidőt megnyertük, ez kevésnek bizonyult.

Részletek a mérkőzésről>>

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: Walczer Patrik (egy korábbi Szeged-Dorog mérkőzés)

Megosztás