Rendszámmal trükközött egy kesztölci férfi

A dorogi rendőrök egy kesztölci férfit buktattak le egy közúti ellenőrzés során. Kiderült, hogy a férfi hamis rendszámmal közlekedett, illetve jogosítvány sem volt nála, mindezek mellett pedig még ittas is volt.

A Dorogi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy kesztölci lakos ellen.

A járőrök 2017. augusztus 24-én 17 óra 30 perckor ellenőriztek Kesztölc külterületén egy Peugeot gépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsin lévő hatósági jelzések egy forgalomból kivont Suzuki gépkocsihoz tartoznak. A férfi elmondta, hogy a rendszámokat ő szerelte át. A rendőrök részére a vezetői engedélyt sem tudta átadni, azzal nem rendelkezett. A férfit szondáztatták, mely pozitív értéket is mutatott.

A járőrök a 34 éves kesztölci lakost a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozók a hatósági jelzéseket az eljárás során lefoglalták.

Fotó, forrás: police.hu