Esztergomi drogériából lopott

Hosszú ideje nyomoztak az a férfi ellen, aki Esztergomon kívül az ország számos pontjain drogériák termékeit tulajdonította el értékesítés céljából. A már letartóztatott férfi elleni eljárást a napokban fejezték be és a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást – jelenleg előzetes letartóztatásban lévő – 31 éves budapesti lakos ellen.

A gyanúsított 2017. február 23-án egy esztergomi drogériában különféle arcápolási kozmetikumok csomagolását eltávolította, majd a benne lévő termékeket eltulajdonította. A nyomozók a tettest a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították, majd megállapították, hogy a férfi az ország különböző területein hasonló módszerrel követett el vagyon elleni bűncselekményeket.

A nyomozás adatai alapján oroszlányi, budapesti, kecskeméti, solymári, székesfehérvári, keszthelyi, zalaegerszegi és szolnoki áruházakból különféle kozmetikai termékeket lopott, majd azokat értékesítette.

A vizsgálók a férfival szemben az eljárást a napokban befejezték és az 1726 oldalnyi nyomozati iratot vádemelési javaslattal az Esztergomi Járási Ügyészségnek megküldték.

Fotó, forrás: police.hu

Megosztás