Kategóriák: EsztergomHírek

Fejlesztések Esztergomban

A Szent István tér burkolatfelújítása során, illetve a Táncsics Mihály utca és a Sportcsarnok közötti távhő vezeték cseréje, valamint a Sugár úti körforgalom építése miatt további forgalomkorlátozásra kell számítanunk Esztergomban.

Iskolakezdésre kész a Szent István tér burkolatfelújítása, amelynek során átépül az autóbusz-megállóhely és a Balassa Iskola felőli oldalon a járda is új burkolatot kap. A felújításokra a tavasz legvége és a nyári időszak alkalmas, hisz még az autópályákat, hidakat is ilyenkor javítgatják, hiába a turisztikai szezon közepén közlekednek a legtöbben. Esztergomban sok évtizedes lemaradást kell behozni, ezért egyszerre több helyen is folynak a munkák, melyek során a város törekszik a turistaforgalommal összhangban végezni a rekonstrukciókat.

Őszre készül el Esztergom új körforgalma, mely a Sugár út, Baross és Ady utcákat „köti össze”. A csomóponthoz közeli utcák csatlakozási módja és közlekedése pedig azt követően sem változik.

A Táncsics Mihály utca és Sportcsarnok között a Herlischer utcában a hő távvezeték cseréjét is megkezdték. Az építés ideje alatt időlegesen forgalom korlátozások várhatók. Kérjük az építés során a közlekedők türelmét. A távhő vezeték cseréjének befejezési határideje: 2017. augusztus 25.

Forrás: esztergom.hu
Fotó: infoesztergom.hu

Megosztás