Kategóriák: DorogHírekSport

Németh Szabolcs viszi magával Sopronba a játékosokat

Most, hogy Németh Szabolcs elhagyta a Dorogi FC-t és a Soproni VSE mestere lett, ragaszkodik Bor Dávidhoz és Kővári Róberthez.

Két jó játékos követi edzőjét Sopronba: a 22 éves Bor Dávid és a 21 esztendős Kővári Róbert, az NB I-es Paksi FC két futballistája, aki az elmúlt szezonban Németh Szabolcs kezei alatt dolgozott kölcsönjátékosként Dorogon.

A Sopronnak már vannak NB I-es kölcsönjátékosai, akik a Haladástól érkeztek, Borékat egy másik élvonalbeli klub, a Paksi FC adta kölcsön.

Egyébként Dorogon Tóth Csaba személyében, új szakmai vezető felügyeli és támogatja Schindler Szabolcs vezetőedző illetve a felnőtt csapathoz tartozó teljes stáb munkáját a következő szezonban. A fiatal szakember legutóbb a Budapesti Honvéd és a Vasas Kubala Akadémia utánpótlás csapatainál dolgozott vezetőedző pozícióban. A mostani feladatköréhez tartozik majd a teljes szakmai stáb felügyelete, irányítása, aktív részvétel a napi edzéseken, az ellenfelek feltérképezése és szoros együttműködés az utánpótlás szakmai vezetőjével, a fiatal tehetséges játékosok felnőtt csapatba való beépítésével kapcsolatban.

Forrás: dorogifc.hu, nemzetisport.hu
Fotó: dorogifc.hu

Megosztás