Kategóriák: CsolnokHírek

Pedagógus nap Csolnokon

Csolnok Község Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat Pedagógus napra hívta meg Csolnok és Annavölgy pedagógusait, óvodapedagógusait.

A tavalyi évben sikerült egy hagyományt teremteniük, amikor is ünnepséget tartottak tiszteletükre a Kossuth Lajos Művelődési Házban. A helyszín most más volt ugyan a felújítás miatt,- az általános iskola tanterme ,- de a szándék ugyanaz, köszönetet mondani munkájukért.

„Köszönet illeti a családi napközi dolgozóit, az óvodapedagógusokat, a tanítókat és a tanárokat, akik a rájuk bízott gyerekek, tanítványok jövőjét tartják legfontosabbnak. Köszönet illeti azokat, akiknek a vállára egyre több teher kerül,de nem veszítik el lelkesedésüket és nevelik a következő generációt. Köszönöm a gyerekek műsorokra,versenyekre, nyelvvizsgára való felkészítését,a községi ünnepeken való részvételt” – hangzott el Polgármester asszony köszöntőjében.

Az ünnepség keretén belül méltatták a jubilálókat és a nyugdíjba vonulókat, majd a Szabad Ötletek Színházának vidám műsora következett,hisz Karinthy és a Tanár úr kérem örök.

Fotók, forrás: csolnok.hu

Megosztás