Kategóriák: DorogHírekSport

Dorogi kézilabdás sikerek a Diákolimpián

Június 8-11. között került megrendezésre a Diákolimpia Országos Döntője, ahol kézilabda számban a dorogi iskolások 4. helyen végeztek.

A tanárok elmondása szerint ilyen jó eredmény még nem született a dorogiak részéről a diákolimpián, mindemelett Kovács Anikó különdíjat kapott gólkirály kategóriában (41 gól). Gratulálunk a sportolóknak!

A dorogi csapatról:

III. korcsoportos leány kézilabda – Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola.

A kézilabdás lányok megnyerték a Komárom-Esztergom megyei döntőt, így méltón képviselték Dorog városát, a Tápiószelén megrendezett országos elődöntőn. Nagyon szép, lendületes, sportszerű játékkal megnyerték az elődöntőt is, így boldogan mentek Békéscsabára, az országos döntőre, ahol az ország legjobb nyolc csapata találkozott. A döntőn a negyedik helyet szerezték meg. A kézilabda a kiemelt sportágak közé tartozik Dorogon, a lányok több éve versenyszerűen sportolnak.

A csapat tagjai: Barna Fanni, Dobány Kitti, Gyuránki Bernadett, Huszka Dorina, Kajtár Tímea, Katona Flóra, Kovács Anikó, Mikus Noémi, Nagy Nikoletta, Osváth Petra, Reskó Vanessza, Szivek Anikó, Szőke Noémi, Szolik Luca. Testnevelő / edzők: Pinczés Tímea és Varga Elvíra

A döntő összefoglalója>>

Fotók, forrás: Békés Megyei Diáksport Egyesület Facebook oldala

 

Megosztás