Kategóriák: DorogEsztergomHírekTát

QUINTZ JEANS: Térségünk kiváló minőségű ruházati márkája

Habár az Ex-Quintex Kft-nek Esztergomban is van ruházati üzlete, nem mindenki ismeri még a márkát. A cég 1985 óta gyárt farmereket, nadrágokat és egyéb ruházati termékeket Komárom-Esztergom megyében.

A Quintz testvérek 1985-ben, az akkor még kisipari tevékenységben működtetett varrodában kezdték pályafutásukat. A két fiú célja az volt, hogy olyan hazai márkát teremtsen, ami a kiváló minőség mellett elérhető áron jut el a vásárlókhoz. A márka sikeres bevezetése után felépült az országos kiskereskedelmi eladói hálózat. Ezzel párhuzamosan tovább fejlődött a gyártás, a termékpaletta és felhasznált alapanyagok területén.

Sajnos a multinacionális üzlethálózatok, valamint az ázsiai ruhaboltok kiszorítják a helyi gyártókat a piacról, ezért egyre jobban feledésbe merülnek az egykor még slágertermékeknek számított magyar márkák.

Mindenkinek ismerős lehet a méret probléma. Több olyan testalkatú férfi és nő van, akik nem kapnak megfelelő méretű ruhát a boltokban. Ellenben a Quintz márka erőssége, hogy extra nagyméretű ruhákat is gyártanak, széles termékkínálattal.

Azok, akik inkább vásárolnának helyi jó minőségű ruházati terméket, mint a hasonló árral rendelkező külföldi ruhák, azoknak figyelmükbe ajánljuk az Ex-Quintex Kft. farmereit, nadrágjait, ingjeit és egyéb ruházati termékeit.

A vállalkozás legközelebbi üzlete Esztergomban található, ahol a hozzáértő, barátságos kiszolgálás mellett, mindenki megtalálja a „maga ruháját”, a kényelmesebb vásárlók pedig online is rendelhetnek tőlük.

Quintz Online Áruház>>

Quintz márkaüzlet:
Esztergom, Rákóczi tér 2/A
Telefon: +36 20/281 1073
Nyitva tartás:
Hétfő: 12.00-17.00
Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: 09.00-17.00 (Ebédidő: 12.30-13.00)
Szombat: 09.00-12.00

Kellemes vásárlást kívánunk, a minőségben nem fog csalódni!

Megosztás