Hétvége mérlege: balesetek és tüzek térségünkben

Avar és zöldnövényzet égett Lábatlanon, Nyergesújfalun és Táton. Esztergomban pedig egy épület gyulladt ki. Ezen felül autóbaleset is történt Táton a Szent György térnél.

Összehordott gallyak és zöld hulladék gyulladt meg hétfőn délután Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc utcában, amit a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vízsugarakkal rövid idő alatt eloltottak. Személyi sérülés nem történt.

Száraz fű, bozótos és szemét gyulladt meg Nyergesújfalu határában. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését, senkinek nem esett baja.

Avar égett pénteken Táton az Esztergomi út mellett. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését, senkinek nem esett baja.

Két személyautó ütközött össze pénteken délután Táton, a Szent György térnél. A balesetben hárman könnyebben megsérültek, őket a mentők ellátták. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd eltávolították az úttestről.

Egy huszonöt négyzetméter alapterületű elhagyatott épület égett Esztergomban, a Galagonyás út végénél, pénteken délelőtt. Az épületben senki sem tartózkodott. Az esztergomi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral rövid idő alatt eloltották a lángokat.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Fotó: Esztergom HTP

Megosztás