Kategóriák: DorogHírek

Az év pedagógusa Dorogon

Dorogon a június 1-jén tartották meg a Pedagógus Napot Dorogon. Idén Györgyné Körmöczi Renáta nyerte el az Év Pedagógusa kitüntetést.

Dorog Város Önkormányzata a művelődési házban rendezte meg a Pedagógus Napot. Az eseményen Dr. Tittmann János polgármester köszöntötte a több mint 200 városi pedagógust, majd a Dorog Város Képviselő-testülete által alapított és adományozott Az Év Pedagógusa kitüntetés átadása következett.

A városvezetés döntése értelmében a 2017. évben Az Év Pedagógusa díjat, munkájának elismeréséül Györgyné Körmöczi Renátának, a Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája pedagógusa részére adományozta.

2017-ben több óvodapedagógus, gondozó és gyógypedagógus vonul nyugdíjba. Értékes szakmai tevékenységüket elismerve, dr. Tittmann János polgármester virágcsokorral köszöntötte őket, név szerint: Csiszárné Molnár Ildikó, Szányi Ferencnét (Petőfi Sándor Óvoda), Meiczinger Péternét, Zdousek Editet és Éberhardt Jánosnét (Hétszínvirág Óvoda) és a Pedagógiai Szakszolgálat munkatársát, Ráblné Jákli Máriát.

Fotó, forrás: dorog.hu

Megosztás