Kategóriák: EsztergomHírek

A térség legjobb szőnyegei és parkettái

A Diego Áruház 25 éve van jelen Esztergomban. A jubileum alkalmából azonban teljesen megújult az üzlet: új helyre költözött, valamint kibővítették a termékkínálataikat és szolgáltatásaikat.

A szőnyegekkel és parkettákkal foglalkozó vállalkozás új helyre költözött Esztergomban a Dobozi út 16. szám alá. Az üzlet nagyobb alapterületen, kibővített, és folyamatosan növekvő árukészlettel, hosszabbított nyitva tartással és állandó akciókkal várják a kedves vásárlókat.

Gondoltak azokra is, akik nem a városban élnek és dolgoznak, illetve, akik törzsidőben nem tudják megoldani, hogy ellátogassanak az áruházba, ezért hétfőtől szombatig minden nap 9-18 óráig tartanak nyitva.

Minden kedves érdeklődőt egy csésze finom kávéval, és a teljes termékkínálatot tartalmazó fényképes katalógussal várnak!

Társaságuk célja, hogy vásárlók részére teljes körű szolgáltatást nyújtsanak. Ezért a vásárlók igénye szerint segítenek a kiválasztásban, kérés esetén helyszíni felmérést követően – akár a vásárlóval egyeztetve, akár helyette – megtervezik és a megfelelő szakembert ajánlják a munka helyszíni kivitelezéséhez. Például karnis vásárlásakor, kérésre, rövid határidővel házhoz szállítják, és felszerelik a megrendelt terméket. Lakberendezési tanácsadásuk keretében segítenek megtalálni a vásárló személyiségéhez és igényeihez legközelebb álló stílust, és termékkínálatukból ezek mindegyikét meg is tudják valósítani. Tervezéstől a kivitelezésig, vásárlástól a költözésig kísérik a lakásfelújítás, dekorálás folyamatát. Szakáruházukban minden terméket a szükséges és megfelelő kiegészítőkkel kínálnak.

Kisgyermekes családok látogatására kifestővel, játékokkal készülnek, hogy a szülők kényelmesebben tudjanak nézelődni, vásárolni. Áruházuk állatbarát, a kedvenceket is szívesen látják, és természetesen az ő vendéglátásukról is gondoskodnak. J

Májusi akciójuk keretén pedig kiemelt kedvezménnyel kínálnak szőnyegeket és laminált padlókat!

Információk a termékekről: www.diego.hu | facebook.com/DiegoEsztergom | +36 30 894 0936

Megosztás