Kategóriák: DorogHírek

Megnyílt a Városi és Térségi Programiroda

Május 18-án, Dorogon, a Gáthy Zoltán Városi Könyvtár épületében megnyílt a Városi és Térségi Programiroda, amit egy fotókiállítással is egybekötöttek. Az irodában mostantól elérhetőek a térséget bemutató kiadványok, ajándéktárgyak és programcsomagok.

A megnyitó ünnepségen Simon Petra TDM menedzser köszöntötte a meghívottakat, majd Borsó Tibor, a megyei közgyűlés alelnöke értékelte az elmúlt évben megalakult egyesület jövőbemutató munkáját. Dr. Tittmann János polgármester pedig beszélt az élménygazdaságról, a turizmusról.

Az ünnepség keretén belül Tücsök György fotóművész kiállítását is bemutatták, ami a térség természeti szépségeiről és gasztronómiájáról szól. A képek május végéig tekinthető meg a könyvtár helytörténeti galériájában.

Simon Petra a TDM menedzsere a dorogimedence.hu-nak elmondta, hogy az iroda azzal a céllal jött létre, hogy a térség programjait, információit összegyűjtse. Valamint itt vásárolhatjuk meg elővételben a kosborra szóló kóstoló poharakat is. Ezen felül vehetünk például csolnoki hűtőmágnest is. A Piknik Kosár is állandó termék, amiben a helyi termelők finomságai vannak. Az irodában tudnak majd segíteni a jegyvásárlásokban, valamint a távolabbi programok tájékozódásában.

A programiroda nyitvatartása megegyezik a könyvtáréval, ami keddtől péntekig 09.00-17.00-ig, szombaton pedig 09.00-12.00-ig.

Megosztás