Gyermeknap a palán

Gyermeknap alkalmából, nem csak a dorogi Otthon téren szerveznek programot, hanem az Öböl Music Beach-en is.

Május 28-án a gyerekeké a főszerep és ráadásul két helyszínre is ellátogathatunk egymás után. Hiszen az Otthon téren modell autók és járművek várnak mindenkit, a Palatinus-tó öblében pedig kajaktúra, búvárkodás várja az érdeklődőket.

Az Otthon téri program itt tekinthető meg>>

Program az Öböl Music Beach-en:

9.00 – Kapunyitás

10.00 – RC Triál 4×4 modellautó országos bajnokság. Valódi verseny, valódi terepen valódi versenyzőkkel.

11 órától – Kajaktúra gyerekeknek oktató felügyeletével. A túra körülbelül óránként csoportokra osztva indul , hossza nagyjából 30 perc. Szülő kísérete is természetesen megoldható. A gyermekek és szüleik megismerhetik a kajakozás kenuzás szépségeit.
– Az Öböl Beach Búvár Centrumon a gyerekek és felnőttek egyaránt ismerkedhetnek a búvárkodás alapjaival szépségével oktatók segítségével.
– Több alkalommal RC helikopter 3D show a víz felett és hydroplán modell repülők dronok, motorcsónakok bemutatója az öbölben. Az RC modellek némelyike kipróbálható.

Egésznap Török Zoltán Trombetta ( OB. 2, Szlovák OB. 2, EB. 2, és VB.4. helyezett) versenyhajója nézhető meg a vízen és Zoli válaszol a gyerekek kérdéseire.

Ezen felül látható lesz vízre téve egy igazi motorcsónak mely a Dunán szokta szelni a habokat. Ebbe a gyerekek beülhetnek egy fotó erejéig.

Családi homokvár építő verseny! Nevezés díjtalan. Nevezési határidő. Május 27. 20.00 Nevezni családonként lehet. Szülő és gyerek az obolmusicbeach@gmail.com e-mail címen. Az első helyezett: Egész éves Családi Beach belépő. II. és III. helyezett: 1 havi Beach belépő.

Verseny kezdete: 28-a 11.00. Az építésre 2 óra áll rendelkezésre.
A nevező családok 10.30-tól a Beach büfénél regisztrálhatnak.

A rendezvény idején a röplabda és a focipálya díjmentesen használható. A belépés ingyenes, minden vízi program a gyermekeknek ingyenesen kipróbálható 14 éves korig.

Facebook esemény>>

Megosztás