Kategóriák: EsztergomHírek

Rabolni ment, a kerékpárját viszont ottfelejtette

Esztergomban egy tolvaj az ingatlan kerítéséhez támasztotta kerékpárját, hogy annak segítségével be tudjon mászni a családi ház udvarába. Viszont valakit észrevett az utcában és gyorsan menekülőre is fogta. A betörő annyira megijedhetett, hogy a kerékpárját ottfelejtette – értesült a Bors.

Szokatlan felhívást tett egy esztergomi családanya, egy kerékpár fotója mellé a következőket írta a közösségi hálón: „Szeretném megtalálni a tulajdonosát, hogy egy magyarázat ellenében – hogy miért is akart átmászni a kerítésünkön – vissza adhassam neki” – írta az asszony.

Mint kiderült a bicikli tulajdonosa Esztergom családi házas részén akart átmászni egy kerítésen – úgy, hogy a kerékpárt használta emelvénynek –, ám megzavarták.

„A házban aludtunk a gyerekeimmel, ezért az egészről nem tudtunk semmit. Az egyik ismerősünk lett figyelmes a kerékpáros besurranóra az utcán. Mikor a tolvaj meglátta, azonnal menekülőre fogta, a kerékpár sem érdekelte. Sötét volt, fekete ruhát viselt és még a kapucniját is a fejére húzta, ezért nem tudunk személyleírást adni” – mondta a Borsnak a házban élő családanya, Kaposvári Krisztina, aki a biciklit bevitte a ház kamrájába, ám nem hagyta nyugodni az eset. Ezért közzé tett felhívást az interneten. És, hogy mennyi esélyt lát arra, hogy jelentkezik a bringájáért a férfi? „Nem sokat”– folytatja az asszony, aki azt is elmondta, nem először akartak hozzájuk betörni, sőt egyszer meg is esett. – „Tavaly valaki bemászott, és ellopta a fűnyírónkat. De nem volt neki elég, a kamrát is felgyújtotta. Mire hazaértem a tűzoltók már a ház előtt voltak. Most azért jobban jártunk…”

Fotó, forrás: borsonline.hu

Megosztás