Kategóriák: HírekTát

Táti Pünkösdi Napok: ismét remek lesz a hangulat

Tát város legnagyobb szabású eseménysorozata a Táti Pünkösdi Napok. Idén is, mint minden évben, színes programokkal, vásárral és finom falatokkal készülnek június 1-jétől, csütörtöktől egészen vasárnap éjfélig.

A rendezvény keretén belül, megrendezik a XXIII. Táti Halászléfőző és a IV. Pörkölt és Halételfőző versenyt. A hosszúhétvége alatt napközben számos német nemzetiségi fúvós- és énekes műsorokat hallgathatunk meg. Aki pedig sportolni szeretne, az részt vehet a Pünkösdi tenisztornán, vagy a sakkversenyeken.

Zenei programokban sem lesz hiány: péntek este 22 órától Dj. Miller Retro Discoja szórakoztatja az érdeklődőket. Szombaton 17.30-kor Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita lép fel. 19 órától Balázs Fecó rockzenéjét hallgathatjuk meg, majd a Come On Rock Band és az Acustic 69 is fellép. Vasárnap pedig a 20 órától A Zenekar, majd a Memory Band játssza a talpalávalót.

Mindemellett a gyerekeknek is egy élmény lesz a fesztivál, hiszen a légvárak mellett kisvonatozás és játszó utca is várja őket.

Fotók: Táti Pünkösdi Napok Facebook oldal

Megosztás