Kategóriák: DorogHírekSport

Puskás Akadémiával játszik Dorog

Május 7-én, vasárnap 17.30-tól a Buzánszky Jenő Stadionban a Dorogi FC vendége a Puskás Akadémia lesz, a Labdarúgó NB II 34. fordulójában.

Októberben Dorog játszott már egy mérkőzést az Akadémia otthonában, ahol a nagyszerű védekezésnek köszönhetően 0-0-ás döntetlen született. Pintér Attila, az akadémia edzője megjegyezte, hogy „nagyon tehetséges együtteshez megyünk”. Reméljük a vasárnapi mérkőzést a tabella 8. helyén álló Dorognak sikerül nyernie, vagy legalább ikszelni az akadémia ellen.

Mestermérlegek:

Németh Szabolcs (Dorogi FC): „Az ellenfelünk keretét volt NB1-es és válogatott játékosok alkotják, akik nyugat-európai körülmények között készülnek, illetve a kispadjukon Magyarország egyik legeredményesebb vezetőedzője foglal helyet, szóval nem lesz könnyű dolgunk. A foci viszont azért szép és izgalmas játék, mert bármi megtörténhet, időnként a kisebb csapatok is képesek legyőzni a nagyobbakat. Úgy gondolom, ha fegyelmezetten, agresszívan játszunk és a helyzeteinknél megfelelően koncentrálunk, akkor meglepetést is okozhatunk. Ehhez viszont az is kell, hogy nagyszámú, lelkes és pozitív közönség buzdítsa a csapatomat.”

Pintér Attila (Puskás Akadémia): „Nagyon tehetséges együtteshez megyünk, hiszen van benne volt NB I-es gólkirály és utánpótlás-válogatott játékos, ezért nem számítok könnyű mérkőzésre. Ellenfelünk alapfelállása sokszor 3-4-3, amelyben rendkívül hatékonyan mozognak, védekezésben gyakran ötös falat húznak. Megpróbáljuk legjobb tudásunk szerint felkészíteni a csapatot, és szeretnénk megszerezni a három pontot.”

Tabella>>

Az akadémia videó nyilatkozata a mérkőzésről>>

Forrás: nb2.hu
Fotó: pfla.hu (korábbi Puskás Akadémia – Dorog mérkőzés)

Megosztás