Kategóriák: CsolnokHírekSport

Csolnok Ring teljesítménytúra

Június 10-én, szombaton kerül megrendezésre a Csolnok Ring elnevezésű országos teljesítménytúra. A résztvevők három távon teljesíthetnek.

A Csolnoki Természetjáró Kör ötödik alkalommal rendezi meg az eseményt, a kirándulni vágyók 10, 20 és 30 km-es távokon vehetnek részt. A regisztráció és a rajt is a csolnoki Szent János parkban lesz. A cél pedig a Rákóczi-telepen a Bányamúzeumnál lesz.

Regisztráció: 7.30-tól. Rajt: 8.00-9.30-ig

Nevezési díjak: 10 km: 600Ft/fő. 20km: 900Ft/fő. 30km: 1200Ft/fő.

Előregisztrációra 2017. május 31-ig van lehetőség, aki eddig regisztrál az nyakpántos kulcstartót kap ajándékba. Regisztráció>>

Információ:
Klotz Gábor: +36309247454, klotzg01@gmail.com
Kovács Dóra: +36308945104, muvhaz@csolnok.hu

Mindhárom távhoz: ttt. tagoknak, nagycsaládosoknak és iskolásoknak 100Ft/fő kedvezmény a nevezési díjból. A Túra napján bármely táv igazolófüzetének felmutatásával, a Bányamúzeum és az Ásvány kiállítás, tárlatvezetéssel ingyen megtekinthető. A legnagyobb létszámmal induló csoport egyedi emléktárgyat kap emlékbe.

Szállás: kizárólag előzetes jelentkezéssel (június 8.-ig) a sportcsarnokban, saját felszereléssel. Zuhanyzási lehetőség van. Szállás díja : 600 Ft/fő/éj.

Ellenőrzőpontok: A rajtnál mindenki térítésmentesen keményfalú műanyag poharat kap amiből a túra alatt az ellenőrző pontokon vizet lehet inni. Egyes ellenőrző pontokon bio gyümölcsöt, ill. csokoládét és cukorkát osztunk. A célban, a teljesítményt elismerő oklevélen kívül tea, zsíros kenyér, savanyúság vár Rátok.

A teljesítménytúra megközelíthetősége: Budapestről az Árpád- hídi busz pályaudvarról, Dorog Tesco megállóhelyig, (Felszabadulás út) ahonnan ingyenes járatokat lehet igénybe venni (CSOLNOK RING) felirattal 8 és 9 órai indulással. Tatabányáról, Esztergomból a 10-es úton szintén Dorog Tesco megállóhelyig. Aki gépkocsival érkezik, parkolhat a Csolnok Polgármesteri Hivatal előtti téren, ami nagyon közel van a rajthoz. A túra végén az ingyenes buszokkal el lehet jutni a parkolóig, ill. Dorog Tesco megállóhelyig, 13 és 15 órai indulással.

Forrás: csolnok.hu