Kategóriák: DorogHírekSport

A kiállítás megpecsételte Dorog sorsát

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában Dorog vendége Soroksár volt. Habár félidőben az állás 0-0 volt, a 75. percben Soroksárnak sikerült Dorog kapujába betalálnia.

Dorogi FC – Soroksár SC 0–1 (0:0)
NB II. 32. forduló, Dorog, 600 néző.

Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs – a 2. félidőben Berényi Tamás, Király Zsolt)

DOROG: Zima – Berkó, Csató, Bora – Kővári (Grabant B. 47.), Mészáros, Lénárt, Bor – Medgyes (Vajda G. 47.), Simon A. (Hauzer 64.), Tóth M.
Vezetőedző: Németh Szabolcs

SOROKSÁR: Jova – Fülöp, Gyepes, Lokeniz, Gengeliczki (Sándor I. 68.), Sye – Huszák, Csilus, Haris – Szilágyi (Bajzát 73.), Lovrencsics B. (Gardos 83.)
Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Gólszerző: Lovrencsics B. (0–1) a 75. percben
Kiállítva: Zima (elkaszálta a kitörő Lovrencsics Balázst) a 46., Tóth M. (második sárga lap után) a 90. percben.

Németh Szabolcs: Nehéz bármit is mondani ezután a találkozó után. Játékosaim hősiesen küzdöttek, a kiállítás azonban megpecsételte a sorsunkat. A Soroksár annál jobb csapat, hogy ezt ne használta volna ki.

Lucsánszky Tamás: Egy nagyon fegyelmezett ellenfelet győztünk le. Úgy érzem, megérdemelten. Úgy vélem, a mutatott játék és a gólhelyzetek alapján biztosan szereztük meg a három bajnoki pontot. A csapatom már néha úgy játszott, ahogy az korábban megszokott volt.

A dorogi csapat ezzel a vereséggel egy helyet visszalépve a 10. pozícióban várja a következő mérkőzést, ami a jövő hét Szerdán lesz, Szolnok ellen idegenben. Vasárnap pedig Dorog a Puskás Akadémiát várja a Buzánszky Jenő Stadionban.

Tabella>>

Forrás: dorogifc.hu, nemzetisport.hu
Fotó: youtube.com (egy korábbi Soroksár-Dorog mérkőzés)

Megosztás