Kategóriák: HírekKesztölc

Már tervezik a Hódító Túrák második állomását

Hamarosan, május 13-án kezdődik a Hódító Túrák első Dorogról induló túrája, amiről már korábban írtunk. Közben már a túrasorozat második állomását is tervezik, ami június 3-án lesz és Kesztölcről indul.

A sorozat júniusi állomását a Virágzó Kesztölcért Egyesület szervezi, akik már be is járták az útvonalat és felmérték a terepet.

A dorogimedence.hu a Virágzó Kesztölcért Egyesület elnökét, Nyírő Andrást kérdezte, hogy mire számíthatunk a következő túrán.

András, hány útvonalat terveztek?
Két útvonalat tervezünk a Sasfészek menedékházhoz: a vadregényesebb a Postás út meredek sziklás útja és a kényelmesebb a Kétágú-hegyen keresztül. Néhány nappal ezelőtt, amikor jobb idő volt be is jártuk az útvonalakat. Mind a két kirándulás során csodás panoráma és járható útvonal tárult elénk.

Kiegészítő programokat is szerveztek?
Igen, a túra végén közös bográcsozásra várunk mindenkit az Erdészháznál. Itt is mint a doroginál pihenőpontok lesznek, ahol frissítővel várjuk majd a kirándulókat.

Részletes információt mikor kaphatunk a programról?
Dolgozunk rajta, amint lezajlik a Dorogról induló túra, részletes információt adunk az eseményről. Addig is a Virágzó Kesztölcért Egyesület Facebook oldalán megnézhetjük az útvonalbejárás során készült fotókat.

Köszönjük és várjuk az információt a részletekről, addig is jó munkát kívánunk!

Fotók: Virágzó Kesztölcért Egyesület