Kategóriák: HírekKomárom-Esztergom

Jutalmazták megyénk rendőreit és tűzoltóit

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös állománygyűlésének 2017. április 28-án a tatai sportcsarnok adott otthont.

Az ünnepséget Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg, aki beszédében megköszönte és méltatta a két megyei szervezet munkáját. A meghívott vendégek és a berendelt állomány a köszöntő után MH. 25. Klapka György Lövészdandár ünnepi zenés műsorát tekintették meg.

A közös rendezvény zárásaként Farkas Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, Németi László tűzoltó ezredes, megyei főigazgató és a polgármesterek is elismerésben, jutalomban részesítették a kiváló szakmai teljesítményt nyújtó kollégákat, köztük a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozóját Molnár Gábor Istvánt is.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság részéről 68 rendőrségi dolgozó munkáját ismerték el.

A jutalmazottak teljes névsora itt érhető el>>

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkájának tényszerű bemutatása, valamint a lakosság által a rendőrökbe vetett bizalom erősítése érdekében tett tevékenységének elismeréséül tárgyjutalomban részesítette Tóth Anikót, a Forrás rádió szerkesztő-riporterét.

A rendőrség beszámolója>>

A tűzoltóság beszámolója>>

Forrás: police.hu
Fotók: police.hu, komarom.katasztrofavedelem.hu