Kategóriák: HírekKesztölcSport

Asztalitenisz kupát rendeztek Kesztölcön

Kesztölcön megrendezésre került a Kara Lajos Asztalitenisz Kupasorozat, aminek az eredményhirdetése április 25-én, kedden volt – számolt be az eseményről a kesztolc.hu

Az eseményen Gaálné Kara Valéria köszöntötte a versenyzőket és gratulált a nyerteseknek. Elmondta, hogy ez a kupa különösen közel áll hozzá, mivel Édesapjának állít emléket. A díjak átadásán Bakos György megköszönte a versenyzőknek a fegyelmezett játékot és kiemelte, hogy a diákok is nagy lelkesedéssel játszottak.

Az idei bajnokság rekord számú versenyzővel zajlott. A 34 induló (köztük 19 iskolás fiú és lány) egy hónapon át küzdöttek meg a jó helyezésért. Idén is voltak „vendégjátékosok” Dorogról, Esztergomból és Piliscsévről, akik teljesen beilleszkedtek a kesztölci asztaliteniszezők közé.

A győztesek névsora: Kara Jánosné (Erika), Antalka Tímea, Klányi Petra, Kara Zoltán, Kochnyák Tamás, Tomázi Márk, Bona György András, Ifj Kochnyák Sándor, Krizbai Gábor.

A rendezvény lezárásaként, az esemény támogatója, a Szlovák Önkormányzat képviselői finom falatokkal látták vendégül a versenyzőket.

Fotók, forrás: kesztolc.hu

Megosztás