Esztergomi család nyert a rendőrségi vetélkedőn

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága 2017. április 22-én a tatabányai Skoda márkaképviselet telephelyén rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét, ahol az esztergomi Tóth család nyert.

A megmérettetésen 16 család vett részt és adott számot elméleti, illetve gyakorlati tudásáról. A rendezvényen a családtagok közösen KRESZ tesztlapokat töltöttek, elsősegélynyújtási feladatokat oldottak meg, majd a felnőttek egy autós vezetéstechnikai, a gyermekek kerékpáros pályán hajtottak végre ügyességi feladatokat.

A versenyen a legeredményesebbnek az esztergomi Tóth Zoltán és családja bizonyult. Ők képviselik megyénket a közlekedésbiztonsági vetélkedő országos döntőjén, ahol egy Skoda Rapid Spaceback típusú gépjárműt nyerhetnek. Második helyen a tatabányai Dornyi László és családja végzett. A harmadik helyen holtversenyben a vértesszőlősi Besenyei Gábor és családja, valamint a tatabányai Tóth Csaba és családja végzett.

Részletek a vetélkedőről>>

Fotó, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság