Felavatják a búvárbázist és megnyit a Beach

2017. április 30-án egy, az országban is egyedülálló, régi-új búvárbázis nyílik a Palatinus tavon Esztergom-Kertvárosban és egyúttal az öbölben található strand is kinyit.

Korábban már írtunk a dorogi Öböl Music Beach területén megnyíló – AQUAPLUSZ Környezetvédő és Vízisport Egyesület által üzemeltetett – Öbölbeach Búvár Centrum, UEF Training Dive Centerről.

A területen jelenleg is folyik a bázis épület, illetve az azt övező terület kialakítása, rendezése, búvárok teszik rendbe a víz alatti létesítményeket, kötélpályákat, annak reményében, hogy minél többek számára sikerül elérhetővé tenni a víz alatti élőtér jelentette izgalmas világot Magyarország egyik legtisztább tavában.

A búvárbázis avatásának időpontja: 2017. április 30. vasárnap, 10.30

Helyszín: Esztergom-Kertváros, Palatinus-tó, Öböl Music Beach

Program:
– Romanek Etelka, Esztergom Város Polgármestere köszöntője,
– az Öböl Music Beach búvárbázis bemutatása, búvárok segítségével.

A rendezvény ideje alatt a helyszínen családi programok, a búvárkodással kapcsolatos bemutatók, ismertetők várják az érdeklődőket.

Szalánczay Péter, az Öböl Music Beach üzemeltetője a dorogimedence.hu-nak elmondta, hogy április 30-tól a strand és a hozzá tartozó terület is látogatható. Ahová, május hónapban mindenki ellátogathat díjmentesen 12 és 18 óra között. Így májusban jobb idő esetén ingyenesen fürdőzhetünk és napozhatunk a strandon.

Fotó, forrás: Öböl Music Beach

Megosztás