Dorogon és Kertvárosban is volt tűzeset az ünnepek alatt

A tűzoltók az ünnepek alatt sem unatkoztak, több esethez riasztották őket. Dorogon és Esztergom-Kertvárosban avartűzhöz, Bajna és Nagysáp között pedig egy autóbalesethez.

Kétszáz négyzetméteren égett a nádas hétfő délután Esztergom-Kertvárosban, a sátorkői úton. A lángokat az esztergomi hivatásos tűzoltók oltották el, senkinek nem esett baja.

Két hektáron égett az aljnövényzet Dorognál, a Pataksor-Alsó utcánál, amit az esztergomi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltottak el, senkinek nem esett baja.

Mint már korábban írtuk, két gépkocsi ütközött össze a Bajnát és Nagysápot összekötő úton, Bajna külterületén, szombaton este. A balesetben két ember könnyebben és egy ember súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A balesetet egy szabadnapos nyergesújfalui hivatásos tűzoltó jelentette, aki a mentők és a tűzoltók helyszínre éréséig elsődleges segítséget nyújtott a sérülteknek. A bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A műszaki mentés és a helyszínelés idején a hatóságok teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Címlapfotó: illusztráció
Bajnai baleset fotója: Bajna KŐ