Kategóriák: DorogHírek

A dorogi uszoda megyénk első minősített fürdője

A Nipl Stefánia Uszoda kiérdemelte a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegyét. Az 5 csillagos minősítő rendszerben 3 csillagos besorolást ért el, amely április 12-én vált hivatalossá. A dorogi uszoda ezzel megyénk első minősített fürdőjévé vált!

A részletekről Szekér Zoltán sportigazgató tájékoztatta Dorog Város Hivatalos Honlapját: – Kiemelt értékelést kapott az uszoda tisztasága, gépészeti színvonala. Az uszoda csatolt szolgáltatásai – fitnesz park, rendezvények stb. – is dicséretet kaptak. A tanúsító védjegy garanciát nyújt a fürdőszolgáltatás-nyújtás minőségére. A védjegy tanúsítja, hogy a szolgáltatások minősítése előre meghatározott, a Magyar Fürdőszövetség által kidolgozott és a Nemzetgazdasági Minisztérium által jóváhagyott szakmai szempontrendszer alapján történik.

A Magyar Fürdőszövetség üzemeltetésében lévő fürdők nemzeti tanúsító védjegye 2014 óta elérhető a hazai fürdők számára. A védjegy minősítés megkülönböztet, hiteles információkat nyújt a vendégek számára a fürdők közötti választás során.

Forrás: dorog.hu
Fotó: dorogisport.hu

Megosztás