Kategóriák: DorogHírekSport

Megalakult a Dorogi Kerékpáros Klub

2017. március 29-én 15 lelkes kerékpáros a Dorogi Sport kezdeményezésére megalakította a Dorogi Kerékpáros Klubot, a DESE új szakosztályát.

Az egyik alapító, Farda Zsuzsa foglalta össze a legfontosabb információkat ezzel kapcsolatban:

„Az alapító tagok között vannak hegyi bringások, országútisok, túra kerékpárosok is, így egy széles látókörű klubélet van kialakulóban. Az első összejövetelen megbeszéltük azokat az irányvonalakat, amerre haladni szeretnénk, ilyenek a tagok toborozása, tagdíj fizetés, megjelenés, kommunikáció.

A névválasztásra szavazást írtunk ki, aminek eredménye: Dorogi Kerékpáros Klub. Hamarosan elkészül a logónk is, és tervezzük a csapatösszetartáshoz elengedhetetlen póló kivitelezését is. A második megbeszélésünk fő témája a leendő klub tagok bevonása volt, ami egy Facebook oldal létrehozásával kezdődött, szintén Dorogi Kerékpáros Klub névvel. Aztán beszéltünk programokról, rendezvényekről.

Legelőször is mi együtt, alapítók elmegyünk egyet bringázni jövő héten a Kerek-tóhoz, ahol még jobban összerázódunk és az első, mindenki részére szervezett kerékpártúra részleteit kidolgozzuk.

Ennek a túrának az időpontja április 30. vasárnap. Már be lehet írni a naptárakba, és kezdheti mindenki felkészíteni a kerékpárját és saját magát egy kb. 30 km-es könnyű kis bringázásra. Tagjaink közé várunk bárkit, aki szeret kerékpározni, és szeret egy jó kis közösségbe tartozni.”

Elérhetőségek:
Email: dorogibringa@gmail.com
Telefon: +36/30-282-01-48
Facebook oldal: Dorogi Kerékpáros Klub

Fotó, forrás: dorogisport.hu

Megosztás