Megverte és bezárta volt élettársát

Megverte, bezárta és fenyegette volt élettársát egy esztergomi férfi. Az Esztergomi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 36 éves férfivel szemben – tájékoztat Magyarország Ügyészsége

A pár korábban élettársi kapcsolatban élt, ezalatt a férfi többször bántalmazta a nőt, illetve később még a börtönből is fenyegető leveleket küldött neki. A férfi szabadulását követően felkereste a sértettet, akire féltékeny volt, ezért vele továbbra is agresszíven viselkedett.

A férfi 2016. június 8-án, záráskor megjelent abban az esztergomi sörözőben, ahol a nő dolgozott, majd kérdőre vonta, hogy kivel létesített kapcsolatot, míg ő távol volt. A férfi az ajtó elé állt, nem engedte meg, hogy a nő bezárjon, majd hirtelen minden előzmény nélkül egy alkalommal, ököllel megütötte a nő arcát. Ezt követően a segítségért kiabáló sértettet a nyakánál megragadta, a száját befogta, majd a hajánál fogva a szórakozóhely belseje felé rángatta, megfenyegette és továbbra sem engedte ki. Miután a megfélemlített és bántalmazott nő végül beszámolt a partnereiről, őt a férfi elengedte.

A nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de az ütés alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására.

A férfivel szemben a járási ügyészség szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Forrás: ugyeszseg.hu
Fotó: illusztráció