Kategóriák: EsztergomHírek

Többen keresik Tecát, a pilisszentléleki kocsmában

Megkétszereződött a turisták száma a kis Pilis faluban, amióta fut az RTL Klubon a Mi kis falunk című sorozat, amit Pilisszentléleken (Hután) forgattak – tudta meg a blikk.hu

Nagyon örömmel és sajtos pogácsával fogadták a pilisszentlélekiek Csuja Imrét, aki a tavaly őszi forgatás után visszatért a Mi kis falunk című sorozat forgatási helyszínére (Pajkaszegre) az RTL Klub Fókuszának kameráival együtt.

Marika néni, az igazi kocsmáros ismerősen fogadta, majd elmondta, hogy azóta rengetegen keresik Tecát, a sorozatbeli kocsmárost náluk a pult mögött. „Ilyenkor mindig azt mondom, hogy Teca éppen szabadságon van”mondja Marika néni.

A sorozatbeli falu polgármestere, Csuja Imre szerint már a forgatás alatt kiváló volt a hangulat a falubeliekkel, többször meg akarták hívni egy-egy kupica pálinkára. Egyszer egy férfi megvárta a színészeket, amíg befejezték a napi forgatást és utána együtt koccintottak a születésnapja alkalmából.

A faluban egy valamit senki nem talál, ez pedig a halas-tó. Azokat a jeleneteket ugyanis néhány kilométerrel arrébb egy másik település közelében forgatták.

Csuja Imre visszatérését a csütörtöki Fókuszban láthatják.

Fotó: rtl.hu
Forrás: blikk.hu

Megosztás