Kategóriák: EsztergomHírek

Egy fiatal esztergomi lány Hajdú Péter új barátnője

Hajdú Péter új barátnője miatt került most a figyelem középpontjába. Kiderült: új kedvese, Eszter, esztergomi és 14 évvel fiatalabb nála – tudta meg az infoesztergom.hu

Nyilatkozott Hajdú Péter új barátnője a Hot! magazinnak. Egyebek között kiderült, hogy tizenkét évesen Esztergomból került egy bentlakásos gimnáziumba. Eszter kitért arra is, hogy mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódott. Hajdú Péternél is 14 évvel fiatalabb.

A fiatal lányt már 17 évesen vonzotta a modellkedés, és részt is vett néhány divatbemutatón, de végül a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatója lett, és kereskedelmi és marketing szakon végzett. Eszter jelenleg operatív menedzserként dolgozik egy reklámügynökségnél.

Egy szakmai rendezvényen ismerte meg Hajdú Pétert, és mint a Hot!-nak elmondta: első látásra megtetszettek egymásnak, január elején pedig már barátokkal együtt mentek síelni.

„Az előző kapcsolatom óta Péter az első az életemben, akivel komolyan gondolom. Bevallom, hogy 28 évesen már nem kezdenék bele olyan kapcsolatba, melyben a gyerekvállalás nem jöhet szóba” – tette hozzá Eszter.

Fotó: HOT Magazin

Megosztás