Házhoz menő zöld hulladékgyűjtő

Korábban már írtunk arról, hogy a kerti hulladékokat nem lehet elégetni a szabadban Dorog területén. A Vertikál Zrt. ezért áprilistól novemberig minden hónapban, egy alkalommal elszállítja az ingatlanon keletkező zöld hulladékokat.

A levágott füvet és egyéb lágy szárú növényeket csak és kizárólag BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ zsákban szállítja el a Vertikál Zrt. a megjelölt szállítási napokon, a zöldhulladékok közvetlen komposztálótelepre kerülnek beszállításra. Valamennyi ingatlanhasználó részére évi 8 db zsákot térítésmentesen biztosít a VERTIKÁL Nonprofit Zrt., melyek átvétele az illetékes helyi Önkormányzatnál történik.

Az ingyenesen biztosított 8 db zsákot bármilyen csoportosításban kihelyezhetik az ingatlanhasználók, tehát egy szállítási napon több zsákot is elhelyezhetnek az ingatlan elé, azonban az éves darabszámon felül társaságunk nem tud plusz zsákokat biztosítani a lakosság részére.

A zöld hulladékok begyűjtése 2017-ben:

A szállítás minden alkalommal reggel 6 órakor kezdődik. A zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális hulladék NEM kerülhet.

A zsákok átvétele dorogi lakosoknak:
Dorog Város lakói a gyűjtéshez szükséges biológiailag lebomló zsákokat az alábbi időpontokban tudják átvenni a Dorogi Polgármesteri Hivatalban (2510 Dorog, Bécsi út 79-81.):
Hétfő: 13:00-16:00 óráig
Szerda: 08:00-12:00 és 13:00-16:00 óráig
Amennyiben ügyfélfogadási napon nem tudják átvenni a zsákokat, úgy kérjük, hogy az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen egyeztessenek időpontot: 06-33/737-765, ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu

A nem dorogi lakosok érdeklődjenek a helyi illetékes önkormányzatnál a zsákok átvételéről!