Kategóriák: DorogHírekSport

Apa-fia párharc következik a fociban

Március 5-én, vasárnap 14:30-kor folytatódik az NB II. Merkantil Bank Liga 23. fordulója. A Dorogi FC, a ZTE FC-t fogadja otthonában, a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban.

Játékvezető: Berényi Tamás. Asszisztensek: Máyer Gábor, Hofbauer Roland

A Csató Sándor vezetőedző által irányított társaság a tabellán a 9. helyen áll – 9 győzelemmel 7 döntetlennel és 6 vereséggel. A rúgott gólokat tekintve (35) előkelő helyen állnak, a kapott gólok alapján (29) a középmezőnyhöz tartoznak.

Az ősszel 10 idegenbeli mérkőzésen több-kevesebb sikerrel szerepeltek, 3 győzelem, 5 döntetlen és 2 vereség a mutatójuk.

A mieink, a 15. pozícióban – 7 győzelemmel 5 döntetlennel és 10 vereséggel – várják a következő fordulót. (Gólkülönbség: 22-27)

A két csapat között jelenleg 8 pont a különbség. Dorog: 26 pont, ZTE: 34 pont

Az összecsapás pikantériája, hogy a ZTE vezetőedzőjének, Csató Sándornak a fia a dorogi csapat hátvédje (Csató Martin). Mivel – ha nem is a pályán – apa-fia párbaj következik, ezért őket kérdeztük meg, hogy mit várnak a mérkőzéstől.

Csató Sándor (ZTE): Harcos, kemény mérkőzésre számítok, természetesen ZTE győzelemmel. Nehéz dolgunk lesz, mert a Dorog nagyon kellemetlen gárda hazai pályán, de beszereztük és kielemeztük az információkat az ellenfélről, szóval felkészültünk, jó meccsre számítok. Külön érdekesség, mert nem volt még ilyen, hogy a fiam, Martin csapata ellen kelljen megmérkőznünk. Megparancsoltam neki, hogy gólt nem rúghat.

Csató Martin (Dorog): A Vasas meccs utáni 2 napos pihenő nagyon kellett, mert szorosan jöttek egymás után a meccsek és le voltunk terhelve, de most már kipihentük magunkat és várjuk a ZTE elleni összecsapást. Mindenképpen győzni szeretnénk, nagy skalp lenne, ha nyernénk, mert jó csapatnak tartom a ZTE-t. Az ellenfél játékát, játékosait már kielemeztük illetve közeli ismerősöm a Zalaegerszeg edzője, ezért belső infókat is sikerült megtudnom, úgyhogy reszkess ZTE!

HAJRÁ DOROG!

Forrás: Dorogi FC

Megosztás