Kategóriák: DorogHírekSport

Dorogi Sporthírek

Igazán sportos hétvégének nézhettünk elébe. A dorogi kézilabdások, birkózók és úszók is remekeltek a hétvégén. A Dorogi FC csapata is jól játszott az NB II soron következő fordulójában Vác ellen, viszont a második félidőben egy gólt kaptak, ami végül vereséghez vezetett.

Kézilabda: Magabiztosan nyert itthon női kézilabda csapatunk

Végeredmény: Dorogi ESE – Solymári SC 33-20 (19-11)

Bona Gergő: „Gratulálok a lányoknak, kétség nem férhet hozzá, hogy melyik a jobb csapat jelenleg. Mindig hangsúlyozom, hogy a jövő évi bajnokságra építjük csapatunkat, ezért rengeteget dolgozunk, és ez a fejlődés úgy gondolom mindenki számára látható. Most már a nézők is egyértelműen látják, milyen kézilabdát szeretnék játszani, milyen is a dorogi „bányász stílus”, mi az én elvárásom.”

Junior mérkőzés eredménye: Dorogi ESE – Solymári SC 31-13 (18-5)

Bona Gergő: „Gratulálok a lányoknak jól játszottak, nagyon kellemes érzés, hogy ilyen bő kerettel tudunk dolgozni a junior csapatban is. Mindenki bármikor bevethető és tudása legjavát próbálja nyújtani. Kiemelném Mátyás Vika teljesítményét az első félidőben, aki közel 70%-os teljesítményt nyújtott.”

A mérkőzésekről részletesen>>

Birkózás: Hétvégi DNC birkózósikerek

Ez a hétvége sem múlt el Dorogi Nehézatlétikai Club sikerek nélkül. Február 25-én az V. Nemzetközi Jégtörő Mátyás kupát rendezték meg Naszvadon, ahol a dorogi gyerekek öt fővel képviselték magukat.

Eredmények:
2009-es korosztály: 30 kg Szilágyi Dominik 1. helyezés
2007-2008-as korosztály: 25 kg Kovács Edvin 2. helyezés, 30 kg Torda Regő 2. helyezés
2002-2003-as korosztály: 66 kg Kovács Erik 3. helyezés

Úszás: 27 érem Tatabányáról

Az Új-Hullám SE úszói részt vettek a 2017-es Komárom-Esztergom megyei úszó körverseny első fordulóján, Tatabányán, február 26-án vasárnap. Az úszóversenyen az egyesület sportolói kiválóan teljesítettek: 8 aranyat, 11 ezüstöt és 8 bronzot sikerült hazahozniuk! Gratulálunk a versenyzőknek!

A verseny részletes eredményei>>

Futball: Naggyá tettük a Vác kapusát

Lejátszotta 22. NBII-es bajnoki mérkőzését ebben a szezonban a Dorogi FC a Vác ellen Dunaújvárosban. Csapatunk jól játszott, nagyszerűen zártuk le a területeket, alig-alig tudott helyzetbe kerülni az ellenfél, ellentétben velünk.

NB II. 22. forduló – 2017. február 25.
VÁC–DOROG 1–0 (0–0)

A mérkőzésről részletesen>>

Címlapfotó: Kornreich Gábor

Megosztás