Kategóriák: HírekKék hírek

Cserbenhagyásos gázolás

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11060/30/2017. bűnügyi számon eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

2017. január 8-án 12 óra 50 perc körül Nyergesújfalu belterületén a 10-es számú főúton a (Cembrit) gyár előtt egy előzést végrehajtó fehér színű Peugeot személygépkocsi balesetet szenvedett. A baleset előtt egy sötét színű Opel Astra személygépkocsival ütközött. A balesetet követően az Opel személygépkocsi megállás nélkül tovább hajtott Lábatlan irányába.

A nyomozás adatai szerint a Cembrit gyár előtti útszakaszon közvetlenül a baleset helyszíne melletti buszmegállóban több személy várakozott a menetrend szerint közlekedő autóbuszra. Az ott várakozók szemtanúi lehettek a baleset bekövetkezésének és arról információval rendelkezhetnek.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban, az hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu  e-mail címre.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság