Kategóriák: Hírek

5 Tipp, Amelyet Érdemes Fontolóra Vennie, Hogy Sikeresebbé Váljon Az Online Kereskedésben

Az online kereskedelemben mindenki profitot akar elérni. És mégis, egyesek gyakrabban érik ezt el, mint mások. Íme öt tipp, amelyekkel jobban megismerheti az online kereskedést.

Az online kereskedés egyre népszerűbb, mivel egyre többen rájönnek a közösségi kereskedési platformok befektetéshez való felhasználásának viszonylagos egyszerűségére. Bár soha nem könnyű feladat, a day trader képességek csiszolása nagyon is lehetséges, ha tudja, mit csinál, és megérti, hogy vannak egyszerű szabályok, amelyek betartásával növelheti esélyét a sikeres befektetővé válásra. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek sikeresebbé tehetik Önt online kereskedőként:

Legyen tájékozott

A globális piac folyamatosan változik, a részvények, az áruk és az indexek értéke folyamatosan nő és csökken. Valójában annyi mozgó alkatrész van, hogy lehetetlen, hogy egy ember tudjon mindazokról a tényezőkről, amelyek befolyásolják a piac mozgását (ha ez lenne a helyzet – mindannyian gazdagok lennénk). Léteznek azonban módok annak jobb megértésére, hogy mely részvények vagy devizák emelkedhetnek vagy csökkenhetnek, és az egyik fő módszer a hírek követése. Legyen tisztában az ingyenes kereskedési alkalmazásokkal és a gyakorlásra jó demókkal.

Határozza meg a stílusát

A kereskedésnél két fő megközelítés van: a Technikai elemzés és az Alapvető elemzés. Egyszerűen fogalmazva: a Technikai befektetők diagramokat követnek, és megpróbálják meghatározni a piacon visszatérő tendenciákat és mozgásokat, hogy ennek megfelelően fektessenek be, gondolván, hogy a múlt a előrejelezheti a jövőt. Az Alapvető befektetők viszont megpróbálják meghatározni, hogy mi fog történni ezután, azáltal, hogy összegyűjtik az aktuális adatokat konkrét vállalatokról, piacokról és devizákról.

Kezelje a kockázatait

A tőzsdei befektetéseknél mindig van kockázat. Egyetlen befektetés sem bombabiztos, és mindig tegyen óvintézkedéseket a kockázat minimalizálása érdekében. Egy jó módszer a pénzeszközök túl nagy elvesztésének a kockázatának a csökkentésére a stop-loss pont meghatározása. A stop-loss egy olyan megbízás, amely automatikusan leállítja az Ön által választott műveletet (például részvény vétele vagy eladása), ha a veszteségei elérnek egy bizonyos pontot. Így minden tranzakcióval előzetesen eldöntheti, hogy mekkora az a maximális összeg, amelyet hajlandó kockáztatni, és így tudhatja, hogy a veszteségei nem lesznek ennél magasabbak.

Diverzifikálja portfólióját

Ez a pont a kockázatkezeléssel is összefügg, de elég fontos ahhoz, hogy különös figyelmet szenteljenek neki. Függetlenül attól, hogy csak egy típusú eszközt (valutákat, árukat, részvényeket vagy indexeket) forgalmaz, soha nem szabad csak egy vasat tartani a tűzbe. A változatosság a legfontosabb, és mivel számos lehetőség kínálkozik befektetésekre, okos megoldás a pénzeszközeit számos tranzakcióra kiterjeszteni.

Másolja le a sikeres befektetőket

A közösségi kereskedési platformokon, mint például az eToro, a Pocket option, a CFD vagy az Admiral markets (olvasson róluk többet itt a trusted-broker-reviews.com -on), lehetősége van arra, hogy pénzügyi alapjait tapasztalt befektetői portfólióhoz csatolja. Alapvetően kiválaszt egy befektetőt, akinek tetszik a befektetési stílusa, és aki sikeres múltban elért eredménnyel rendelkezik, és kiválaszt egy bizonyos összeget a pénzügyi alapjaiból, hogy kövesse az ő befektetéseit. Így nem kell folyamatosan ellenőriznie tranzakcióinak állapotát, és pénzét olyan befektetők kezébe adhatja, akik korábban már termeltek profitot. Természetesen a kereskedésben nincsenek garanciák, sőt, a legsikeresebb kereskedőknek is vannak veszteség hullámaik – tehát még egy hihetetlenül sikeres kereskedő másolásakor is érdemes stop-loss-t alkalmaznia, és ki kell terjesztenie a portfólióját.

Megosztás