Kategóriák: DorogHírekSport

Egy góllal kapott ki a Dorog a Budaörstől

Április 4-én, vasárnap a Labdarúgó NB II 30. fordulójában a november vége óta nyeretlen Budaörs a 14. helyen álló, de az idei évben még veretlen Doroggal csatázott Tatabányán. A budaörsiek a második félidő legelején a néhány másodperccel korábban pályára lépő Molnár Tibor góljával nyerte meg a mérkőzést – írja a Nemzeti Sport.

Az első félidő nagy részében jobban játszott a Dorog, igazán nagy helyzete is a látogatóknak volt, de Zuigéber elszórakozta a lehetőséget. Alig kezdődött el a második játékrész, a szünetben pályára lépő Molnár Tibor azonnal betalált, így vezetést szerzett a Budaörs. A Dorogot megzavarta a kapott gól, de aztán összekapta magát Fenyvesi László csapata, a helyzeteit azonban továbbra sem tudta értékesíteni.

A második félidő derekán átvette az irányítást a Budaörs, az utolsó percek a pedig „természetesen” a vendégekéi voltak, de az eredmény már nem változott. A szerencsésebb Budaörs így tíz nyeretlen meccs után tudott újra győzni egy döntetlenszagú mérkőzésen, a Dorognak pedig lezárult a nyolc találkozóból álló veretlenségi szériája.

BUDAÖRSI SC–DOROGI FC 1–0 (0–0)
Tatabánya,
Grosics Gyula Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Radványi Ádám (Mohos Milán, Punyi Gyula)
BUDAÖRS: Szabó B. – Menyhárt, Zsidai, Kékesi, Gyurácz – Molnár Cs., Horváth E. (Pintér D., 80.), Petneházi, Csiki (Molnár T., a szünetben) – Halmai Á. (Halácsi, 91.), Pethő (Horváth R., 62.). Vezetőedző: Márkus Tibor
DOROG: Borsos – Nyíri, Dlusztus, Papp M. (Belényesi, 81.) – Rjasko – Zuigéber (Szerencsi, 81.), Csillag,  Lénárth, Szedlár (Beliczky, 81.) – Kanalos, Vígh Á. (Girsik, 66.). Vezetőedző: Fenyvesi László
Gólszerző: Molnár T. (46.)

MESTERMÉRLEG
Márkus Tibor: – Az elmúlt hetekben a mainál csak jobban játszottunk, de ez nem párosult eredménnyel. Ma a játék minősége másodlagos volt számunkra, a célunkat viszont így is elértük.
Fenyvesi László:
– Jobban játszottunk, több helyzetünk volt, de egy második félidő elejei egyéni hiba eldöntötte a három pont sorsát.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: Dorogi FC Facebook oldala