Elfogták az unokázós csalókat (VIDEÓ)

Elfogták az unokázós csalókat (VIDEÓ)

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 146

Korábban írtuk, hogy a rendőrség keresi azokat a tetteseket, akik február 23-án az úgynevezett “unokázás” módszerrel csaltak ki több millió forintot egy dorogi idős nőtől. A dorogi rendőrök március 29-én elfogták a feltételezett elkövetőket.

Csalókat vettek őrizetbe a dorogi nyomozók 2021. március 29-én. A gyanú szerint a 28 éves H. Martin február 23-án telefonon felhívott egy idős asszonyt, és azt állította, hogy a fia balesetet okozott, de egy bizonyos összeg fejében elkerülheti a rendőrségi eljárást. Nem sokkal később a sértett házánál megjelent a 39 éves Sz. Gergely, akinek a nő átadott hárommillió forintot. Amikor a nő rájött, hogy csalók áldozata lett, feljelentést tett a rendőrségen.

A dorogi rendőrök a rendelkezésre álló információk alapján adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeképpen azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket. Ellenük csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendőrség a gyanúsítottakat őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásuk indítványozását.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top