Kategóriák: DorogHírekSport

Nem bírt egymással a Dorog és a Haladás

Március 14-én, vasárnap a labdarúgó NB II 29. fordulójában a Dorog a Szombathelyi Haladást látta vendégül ideiglenes otthonában, Tatabányán. Bár a szombathelyiek a mérkőzés végén nagy erőket mozgósítottak a három pont megszerzéséért, a találkozó gól nélküli döntetlennel zárult – írja a Nemzeti Sport.

Két, jó formában lévő csapat mérkőzött meg egymással Tatabányán: a Dorog idén még veretlen a bajnokságban, míg a Haladás az előző három meccsén hét pontot szerzett.

Egy védelmi hiba után a Dorog a mérkőzés elején vezetést szerezhetett volna, de kimaradt a lehetőség. Ezt követően küzdelmes, de alacsony színvonalú játék zajlott a pályán, majd a vendégek vették át az irányítást. A második játékrész elején a hazai csapat futballozott jobban, a mérkőzés vége viszont a győztes gól megszerzéséért nagy erőket mozgósító szombathelyieké volt. A kevés helyzetet hozó összecsapás igazságos döntetlennel zárult.

LABDARÚGÓ NB II – 29. FORDULÓ
DOROGI FC–SZOMBATHELYI HALADÁS 0–0
Tatabánya,
Grosics Gyula Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Nagy Róbert (Márkus Péter, Hofbauer Roland)
DOROG:
Borsos – Kárász, Dlusztus, Berkó (Nagyházi, 88.), Papp M. – Rjasko (Csillag D., a szünetben) – Zuigeber (Délczeg, 82.), Lénárt, Mészáros Á. (Girsik, 71.), Szedlár – Kanalos. Vezetőedző: Fenyvesi László
HALADÁS: Verpecz – Schimmer, Jancsó (Rácz F., 76.), Németh Milán, Debreceni Z. – Kállai (Tóth D., 86.), Holdampf, Kiss B., Bosnjak – Dragóner F. (Németh Márió, 56.), Tóth M. (Medgyes, a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János

MESTERMÉRLEG 
Fenyvesi László: 
– Értékes pontot szereztünk a remek formában lévő Haladás ellen. A második félidőre feljavult a játékunk, összességében elégedett vagyok a döntetlennel. 
Mátyus János: – Küzdelmes mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez, de a döntetlennel sem vagyok elégedetlen. Gratulálok a csapatom játékához.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Dorogi FC