COVID-19 szűrés Dorog-Esztergom térségében

COVID-19 szűrés Dorog-Esztergom térségében

Dorog, Hírek Comments Off 2456

A Federalmed Mentőszolgálat és a Horizont Egészségügyi Alapítvány továbbra is nagy hangsúlyt fektet a COVID-19 vírus megfékezésében Dorog – Esztergom – Süttő – Piliscsév térségében! Vállalják továbbra is munkahelyek munkavállalóinak, magánszemélyeknek a COVID-19 tesztelését, szűrését!

A korábbiakban meghirdetett tesztek továbbra is a lakosság és mindenki számára elérhetőek, amelyek a következők:

PCR teszt:

  • A legspecifikusabb és legérzékenyebb vizsgálati módszer a vírus jelenlétének igazolására, mivel annak örökítőanyagát (RNS) mutatja ki a vizsgált mintából.
  • A mintavétel orrból vagy garatból történik!
  • Eredmény a vizsgálatot végző laboratóriumba érkezéstől számítva 24 órán belül várható, angol és magyar nyelven egyaránt rejtett plusz költség nélkül. Lelet elektronikus módon e-mailben kerül kiküldésre.
  • A fertőzőképesség legjobb vizsgálati módszere, akkreditált laborban készül a vizsgálat, aláírás és pecsét nélkül is hiteles 

Hatósági ár: 19.500 Ft + kiszállási díj (maximum 2.500 Ft)

COVID-19 Antigén teszt (orrgaratból):

  • Az antigén gyors teszt a PCR vizsgálathoz hasonlóan orrgarat vett mintából közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki.
  • Előnye, hogy 15 percen belül eredményt kapunk, magyar , angol és szlovák nyelven is kitudjuk adni az eredményt!
  • Pozitív eredmény esetén a Járási Népegészségügyi Osztálya felé jelentési kötelezettségünk van ez  mellett javasolt PCR vizsgálattal megerősíteni az eredményt! 

A teszt ára: 13.000 Ft

COVID-19 Antitest (vércseppből):

  • A gyorsteszt a szervezetbe került vírusra adott immunválaszt mutatják ki.
  • A mintát ujjbegyből nyert vércseppből veszik.
  • Eredmény: 15 perc alatt, kiértékeléssel együtt, de tájékoztató jellegű eredményt mutat, határátlépésre nem jogosít fel.

A teszt ára: 8.000 Ft

A tesztelés 2510 Dorog, Esztergomi út 1/a – régi Comp-L helyén – történik. A megnövekedett igény szerint háznál, otthonba kiszállás minimális alkalommal történik, külön kiszállási díjért!

Covid központ nyitvatartása: Hétfőtől-Péntekig: 09.00-16.00-ig, hétvégén pedig 09.00-12.00-ig.

Kártyás és készpénzes fizetési lehetőség is megoldható! A szervezet mintegy 1000 gyorstesztet, és PCR tesztet készített eddig a térség egyetlen Covid-19 tesztelési pontján, októbertől napjainkig! Mindemellett a térség legtöbb cégével nagyvállalatával szerződött viszonyban állnak és sikeresen tevékenykednek.

Vigyázat! Az elmúlt napokban személyautókkal csalók jelentek meg az irodájuk előtt, akik próbálnak PCR tesztet készíteni, ilyen esetben azonnal kérik, hogy lépjenek velük kapcsolatban!

Információ: (folyamatosan) 08.00-20.00 között +36704234210, munkaidőben: +36702150109, +36 33 362-610 telefonszámokon, sms-ben, vagy e-mailben: federalmedkft@gmail.com

Csak együtt sikerülhet! Fékezzük meg a Covid-19 vírust, kérjék minél többen az oltást, éljünk végre úgy ahogy pandémia előtt!

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top