Kategóriák: DorogHírekSport

Az utolsó percekben egyenlített a Dorog Békéscsabán

Az elsőre igen, a második félidőre már nem lehetett panasz. Kitl Miklós pazar góljával már-már megnyerte a mérkőzést a Békéscsaba, ám Dlusztus András fejesével pontot mentett a Dorog – írja a Nemzeti Sport.

Nem igazán találtak fogást egymáson a csapatok a mérkőzés első húsz percében, jobbára a pálya közepén zajlott a játék. A keménységért nem mentek a szomszédba a labdarúgók, ami azt jelezte, hogy mindkét csapat nagy energiát fektetett bele a játékba azért, hogy megkaparintsa a rendkívül fontos három pontot. Igazán veszélyes helyzetet a hajrában a vendégek dolgoztak ki, de az egykor Békéscsabán is megfordult Dlusztus kétszer is megkegyelmezett a csabaiaknak.

Alaposan feltüzelhették az edzők a játékosokat a szünetben, mert megélénkült a játék, több helyzetet is feljegyezhettünk. Mészáros Áron kiállítása nehéz helyzetbe sodorta a Dorogot, az emberelőnyt hamar ki is használta a Békéscsaba egy látványos, gyönyörű találattal. Amikor Paudits kiállítását követően az Előre létszáma is 10 főre olvadt, felpörögtek a dorogiak és addig ostromolták a csabai kaput, amíg Dlusztus ki nem egyenlített.

LABDARÚGÓ NB II – 26. FORDULÓ
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE–DOROGI FC 1–1 (0–0)
Békéscsaba, Kórház utcai stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Pillók Ádám (Baghy Csaba, Kovács II. Gábor)
BÉKÉSCSABA: Krnács – Nagy S., Fazekas, Babinyecz, Bora, Kasik (Styecz, 60., Kovács Á., 87.)) – Horváth P., Kitl, Szabó P. – Lukács, Paudits. Vezetőedző: Preisinger Sándor.
DOROGI FC: Borsos – Nyári, Dlusztus, Berkó, Papp M. – Rjasko (Lénárt, 75.) – Mészáros Á., Csillag (Zuigéber, 75.) – Szedlár (Girsik, 75.), Szabó L. (Beliczky, 82.), Kanalos (Nagyházi, 92.). Vezetőedző: Antal Gábor
Gólszerző: Kitl (59.),  Dlusztus (90.).
Kiállítva: Mészáros (reklamálásért) az 50., Lukács (kakaskodásért) a 68. percben.

A mérkőzés részletei>>

A meccs itt nézhető vissza:

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: behir.hu YouTube csatornája (az egyenlítő gól)