Homlokzatfelújításra pályázhatnak a dorogiak

Homlokzatfelújításra pályázhatnak a dorogiak

Dorog, Hírek Comments Off 44

Idén is lehet pályázni a dorogi önkormányzat és a Baumit Kft. közös homlokzatfelújítási programjára. Az érdeklődők 2021. április 20-ig adhatják be pályázataikat – írja a dorog.hu

„Dorog Város Év Homlokzat Felújítási Terve” címmel Dorog Város Képviselő-testülete és a Baumit Kft. az idén is pályázatot ír ki dorogi ingatlantulajdonosok számára. Immár tizenegyedik alkalommal, 2010 óta a pályázat célja, Dorog utcaképeinek javítása, színes, korszerű építési anyagok felhasználásával, harmonikus, tetszetős épülethomlokzatok megjelenítése.

Az elmúlt években tizenkét épülethomlokzat újulhatott meg, amelyekkel a bíráló bizottság megismerteti a városlakókkal a színvonalasnak ítélt portál homlokzat felújítást, a példamutató és követendő építészeti magatartást.

Pályázni bármely, Dorog város teljes közigazgatási határain belüli épület utcával látható homlokzatával lehet, továbbá az utcai homlokzat burkolat minimum 80%-ának, a Baumit Kft. által készített, forgalmazott építőanyagnak kell lennie.

A pályázat részleteiről, feltételeiről további részletek olvashatók, illetve a jelentkezési lap elérhető a dorog.hu oldalon a “Pályázati felhívások” között.

A „Dorog Város Év Homlokzat felújítási Terve 2021” pályázat díjai:

1. díj: A pályaműben szereplő Baumit Kft. által készített, forgalmazott homlokzati alapozó, alapvakolat, nemesvakolat térítésmentes felajánlása és az egyéb Baumit Kft. által készített, forgalmazott építőanyag kedvezményes vásárlási lehetősége külön megállapodás szerint, a Baumit Kft. felajánlásával, 800.000 Ft Dorog Város Önkormányzatának felajánlásával.

A Kiíró a díjak mellett külön elismeréseket adhat a bíráló bizottság döntése alapján.

A pályázat benyújtható személyesen vagy postai úton, tértivevényesen 2021. április 20-ig. Cím: 2510 Dorog, Bécsi út 79-81.

A beadási illetve postára adási határidő után érkező, hiányos, vagy a kiírásnak meg nem felelő pályázatot a bíráló bizottság nem bírálja el.

Eredményhirdetés és díjkiosztás: 2021. május 28.

Nyertes pályaművek teljesítésének határideje: 2021. november 22.

Forrás: dorog.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top