Esztergomi szórakozóhely előtt verekedtek össze

Esztergomi szórakozóhely előtt verekedtek össze

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 55

Az Esztergomi Járásbíróság jogerős ítéletet hozott annak az öt férfinak az ügyében, akik egy esztergomi szórakozóhely előtt összeverekedtek.

Az Esztergomi Járásbíróság a 2021. február 26. napján tartott előkészítő ülésen csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt az 5 vádlott közül három férfit egyenként 250.000 forint, a negyedik férfit 150.000 forint pénzbüntetésre, míg az ötödik – korábban már garázdaság miatt büntetett – vádlottat 60 nap büntetés végrehajtási intézetben történő elzárásra ítélte.

A vádirat szerint az öt férfi 2019. október 6-án éjszaka egy esztergomi szórakozóhelyen bulizott. Az öt vádlottból három férfi már a tánctéren szóváltásba keveredett egymással, majd dulakodni kezdtek és kölcsönösen megütötték egymást. A férfiakat a szórakozóhely biztonsági személyzete kivezette az utcára. Két vádlott ebbe nem nyugodott bele, vitatkozni kezdett az egyik biztonsági őrrel, a vitába bekapcsolódott a többi vádlott is, majd az utcán ismét összeverekedtek, állva, majd a földön fekve rúgták, ütötték egymást. A vádlottakat a többi vendég választotta szét.

Az ítélet jogerős, azt az ügyész és a vádlottak is tudomásul vették.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó / Tatabányai Törvényszék
Borítókép: ugyeszseg.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top